Ligin devre arasında 5 futbulcusu kulüpten ayrılan Amedspor’un sadece 2 oyuncu transfer etmesi dolayısıyla kadrosunda daralma oldu. Buna sakat ve kart cezalıların da eklenmesiyle büyük sıkıntı yaşayan teknik heyet, maçlara bazen eksik oyuncu kadrosuyla  çıkmak zorunda kalıyor.

İstanbul deplasmanında Beylerbeyi’ne konuk olan Amedspor, 2 kart cezalısı ve 2 sakat dolayısıyla sadece 17 futbolcuyla çıkmak zorunda kaldı.

Toplam 19 oyuncusu bulunan Diyarbakır temsilcisinin acilen yeni oyuncularla takımı güçlendirmesi lazım.

Amedspor, Lider Galata

Amedspor Teknik Direktörü Erhan Eren eksik kadroya rağmen İstanbul’daki Beylerbeyi maçında takımının iyi oyun sergilediğini söyledi.

Güçlü rakipleri karşısında ilk yarıda galibiyeti getirecek gol pozisyonunu yakaldıklarını ancak değerlendiremeklerini aktaran Eren, ‘’Zor şartlarda güçlü rakip karşısında 1 puan oyuncularıma moral verdi.’’ dedi.

GALATASARAY’I YENMEK İSTİYORUZ

17 Şubat 2024 Cumartesi günü Diyarbakır’da lider Galatasaray’ı ağırlayacaklarını belirten Eren, şöyle konuştu:

‘’Biz Amedsporuz,  güçlü rakibimizde olsa galibiyet hedefimiz. Galatasaray’ı yenmek istiyoruz. Bunun için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Eksikliklerimiz var ama bunu bahane etmiyoruz. Taraftarımızın lider Galatasaray karşısında bize destek sunmasını bekliyoruz. Seyircimizin desteğiyle galibiyete ulaşmaya ihtiyacımız var.''

Amed Kadın

Huzur Çiftliği Belgeseli dünyada çok sayıda festivalde beğeni topladı Huzur Çiftliği Belgeseli dünyada çok sayıda festivalde beğeni topladı

Lider Galatasaray'ın 49,  12. sırada yer alan Amedspor'un ise 19 puanı bulunuyor.

Amedspor-Galatasaray karşılaşması, 17 şubat Cumartesi günü saat 12.00'de Amedspor Seyhmus Özer Tesisilerinde oynanacak oynanacak.

Editör: Özgür Ayaydın