Özgür Ayaydın

Servet Yardımcı kimdir, nereli? Servet Yardımcı kimdir, nereli?

Bolu’da kampta bulunan Amedspor, yarın Iğdır deplasmanına gidiyor. Amedspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, Kulüp Başkanı Elaldı, kampa katılarak moral verdi.

-71

Son iki maçında 2 mağlubiyet alarak hem liderlikten olan hem de Ziraat Türkiye kupasından elenen Amedspor’un Bolu kampı bugün sona eriyor. Takımın yarın sabah Ankara’ya oradan uçak ile Iğdır’a geçeceği belirtildi. 

-72

Bolu ile oynanan kupa maçından sonra Diyarbakır’a dönmeyip orada Iğdır maçına hazırlanan Amedspor’da, sakat ve cezalı oyuncu olmadığı ve Iğdır’a tam kadro gittiği öğrenildi. 

-73

Takımın kampına katılmak için 2 gün önce Bolu’ya giden Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, futbolculara ve teknik ekibe moral verirken, takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğunu söyledi. 

CEGA Medyaya konuşan Başkan Elaldı, şu anda hiçbir sıkıntının bulunmadığını ve futbolcuların Iğdır maçına iyi hazırlandıklarını söyledi. Iğdırspor Kulüp Başkanının kendisini aradığını ve maçta bir sorun yaşanmaması için önlemler aldıklarını söylediğini ifade eden Elaldı, “İnşallah oradaki seyircilerimizin desteği ile iyi bir sonuç ile Diyarbakır’a döneriz” diye konuştu.

Editör: Özgür Ayaydın