Ferit Aslan

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesinde şampiyonluğun kapısını aralayan Amedspor’da, ara verilmeden Iğdırspor maçının hazırlıklarına başlandı. 
Geçen hafta rakibi Kastamonuspor’u deplasmanda 1-0 yenerek puan farkını 6’ya çıkaran ve şampiyonluğun kapısını aralayan Amedspor’da, tecrübeli teknik direktör Mesut Bakkal’ın da kariyerinde Amedspor ile bir ilki yaşayacağı ortaya çıktı. 

Devre arasında Ankara’da Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ve yöneticilerin büyük çabası ile Amedspor’un başına gelmeye ikna edilen Mesut Bakkal, takımın şampiyonluğuyla birlikte kariyerinde ilk kez bir takımı şampiyonluk yapmış olacak. 
Denizsipor’da yardımcı antrenör iken Denizlispor’un şampiyonluğunda pay sahibi olan Bakkal, ilk kez teknik direktör olarak bir takımı şampiyonluk yapan hoca olarak adını yazdıracak. 

A M E D S P O R B A K K A L

Amedspor taraftarına final maçı bilet müjdesi Amedspor taraftarına final maçı bilet müjdesi

ŞAMPİYONLUK KAPISINI ARALADIK

CEGA Medya'ya konuşan tecrübeli teknik direktör Bakkal, Amedspor’a gelmeye zor ikna edildiğini belirterek, “Ben Amedspor’un ve camiasının büyüklüğünü biliyordum. İyi ki gelmişim, iyi ki bu camianın bir parçası olmuşum. Hiç bir sorunumuz yok ve şampiyonluk kapısını araladık, bu mutluluğu muhteşem camia ile yaşamanın gururunu yaşayacağız.” dedi.

Editör: Özgür Ayaydın