Ferit Aslan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, Soma’da Akçadağ ailesinin misafiri oldu.

Whatsapp Image 2024 04 28 At 13.06.55

Diyarbakırspor’da uzun yıllar görev yapan ve spor kamuoyunda Diyarbakırspor’un evsane genel kaptanı olarak anılan Şeyhmus Akçadağ’ın oğulları işadamı Salih ve Yavuz Akçadağ, 150 kişilik Amedspor kafilesiyle yemekte bir araya geldi.

Uzun yıllar Diyarbakırspor’da yöneticilik ve genel kaptanlık yapan Salih Akçadağ, şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor’a başarılar dileyerek, şöyle dedi:

Whatsapp Image 2024 04 28 At 13.06.56

“Amedspor inşallah bugünkü maçı kazanarak bir üst lige çıkacak. Amedspor da kentimizin takımı. Kendilerini bir Diyarbakırlı ve sporsever olarak ailemle birlikte misafir etmekten memnunluk duydum. Biz de uzun yıllar ailece Diyarbakırspor’a destek verdik. Babam Diyarbakırspor’un üçüncü ligden ikinci lige, oradanda birinci lige çıktığı yıllarda bu kulüpte görev yaptı. Biz de çocukları olarak babamızın bu mirasını uzun yıllardır devam ettirmek ve kentimizin spor kulüplerine destek vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Sporla uğraşmak, Diyarbakır’ın takımları ile ilgilenmek bizi mutlu ediyor. Bugün Ben ve kardeşim Yavuz Akçadağ, Amedsporlu yöneticiler, Teknik heyet ve futbolcuları misafir ettik. İnşallah Amedspor, önce 1.Lige, oradan da Süper Lige çıkar. Arkasında çok önemli bir taraftar desteği var ve bunu başaracağına gönülden inanıyoruz”diye konuştu.

Koç ve Sarıalioğlu, PFDK'ye sevk edildi Koç ve Sarıalioğlu, PFDK'ye sevk edildi

K0 Omer Yalcin01

Editör: Ferit Aslan