TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 11 Şubat 2024 Pazar günü Amedspor, Diyarbakır Stadyumunda saat 14.00'te sahasında Uşakspor'u ağırlayacak.

''Köroğlu Destanı'nın geçtiği yer Diyarbakır'' ''Köroğlu Destanı'nın geçtiği yer Diyarbakır''

Uşakspor, ligde oynadığı 22 maçta sadece bir galibiyet ve 2 beraberlik alırken, topladığı 5 puanla ligin son sırasında bulunuyor.
Sezon başında Uşakspor'da sportif direktör olarak göreve başlayan ancak daha sonra istifa ederek görevden ayrılan Serhat Pekmezci, geçen hafta Uşakspor AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Ural Aküzüm ile anlaşarak, takımın yeni sahibi oldu.

SON GÜN 12 FUTBOLCU TRANSFER ETTİLER

Başkan Pekmezci,  Amedspor maçı öncesi sürpriz olsun diye transferleri gizli tuttuklarını belirterek, ''Dün 12 civarında transferlerimiz son buldu. En az anlaştığımız oyuncu 1,5 yıl sözleşme yaptık” ifadesini kullandı.

AMEDSPOR MAÇI TEST OLACAK

Kısa zamanda 10 oyuncuyu Amedspor deplasmanına hazırladıklarının işaret eden Pekmezci:

“Pazarspor’dan kaleci Mehmet Akif Ünal , Zonguldakspor’dan Koray Tekin Bulman, Orduspor’dan Batuhan Berkay Fındık, İskenderunspor’dan stoper Bayram Enes An ve Kastamonuspor’dan Efe Mustafa Çetin, Karabükspor’dan Yasin Özetkin, Kerçiörengücü Fatih Açıkgöz, Yusufhan Çalık , Konyaspor’dan Emir Pehlivan, Başakşehir’den Halil Can Cemali aldık, İçinde ağabeylerinde olduğu tecrübelilerin ve gençlerin olduğu bir takım kuruyoruz. Amedspor maçı hepimiz için bir test olacak.

Editör: Özgür Ayaydın