FERİT ASLAN

TFF 2. Lig Kırmızı Grubun lideri Amedspor, dün rakibi Kastamonuspor ile deplasmanda yaptığı maçta 3 puan alarak puan farkını 6’ya çıkardı. Amedspor’un maçın 2. dakikasında şampiyonluğa getirecek olan golü atan Eyüp Oskan’ın Amedspor’da ilginç bir hikayesi ortaya çıktı. 

“NAZİLLİ BELEDİYESPOR'A KİRALIK VERİLDİ”

Amedspor’un geçen sezondan kalan 3 futbolcudan biri olan 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Diyarbakırlı Eyüp Oskan, ilk yarıda takımda fazla şans bulamayınca devre arasında 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor4a kiralanması kararlaştırıldı. 

Nazilli Belediyespor ile Amedspor kiralama konusunda anlaşırken, Ocak ayında gerçekleşmesi beklenen transfer, Nazillispor’un transfer ve kiralama konusunda yaşadığı sıkıntı nedeniyle gerçekleşmedi. 

Amedspor’da futbol yaşamına devam eden genç yetenek Eyüp Oskan, Batuhan’ın geçen hafta sakatlanması nedeniyle dün ilk kez Kastamonuspor karşısında ilk 11’e yer aldı. Maçın hemen başında golünü atan Eyüp, şampiyonluğa getiren çok önemli bir gol ve 3 puana imza atmanın gururunu yaşadı.

E Y Ü P O S K A N2.

Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor

EYÜP OSKAN KİMDİR?

Eyüp Oskan, 2003’te Diyarbakır'da doğdu. Futbola 2017 yılında Beşiktaş altyapısında başladı. 2017/18 sezonunda İstanbulspor altyapısına ve 2018/19 sezonunda Erzurumspor FK altyapısına transfer oldu. Erzurumspor FK’de ilk U-17 kategorisinde forma giyen Eyüp Oskan, 24 maçta 17 gol attı ve 30 Eylül 2020 tarihinde Erzurumspor FK ile profesyonel sözleşme imzaladı.

MİLLİ KARİYERİ

Eyüp Oskan, Türkiye U-16, U-15 ve U-14 kategorilerinde forma giydi ve U-16 ve U-15’te 6, U-14’te 7 maça çıktı. Oskan, Türkiye formasıyla tek golünü U-15 kategorisinde İngiltere ile oynanan özel maçta kaydetti.

Editör: Özgür Ayaydın