TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider Amedspor, kritik haftalara girilirken sahada kazandığı başarılarının masa başı oyunlarına kurban edilmesinden çekiniyor.

Şampiyonluk mücadelesinde Amedspor'un rakibi Kastamonuspor yönetiminin  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Büyükekşi'yi ziyareti ve oynadığı maçta haksız şekilde kazandığı penaltıyla galip gelmesi Amedspor camiasında kaygıya neden oldu.

El4

Yarın deplasmanda karşılaşacağı Etimesgut Belediyespor yönetiminin de TFF Başkanı Büyükekşi'yi ziyaretinin basına yansıması üzerine Amedspor Başkanı Aziz Elaldı harekete geçti.

El1

ELALDI, TFF BAŞKANINI ZİYARET EDECEK

Diyarbakır'da yıkılan Yoldaş Apartmanı'nın müteahhidi yargılanıyor Diyarbakır'da yıkılan Yoldaş Apartmanı'nın müteahhidi yargılanıyor

Elaldı yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile uzun soluklu bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini belirterek, görüşmede son haftalarda kamuoyunda konuşulan rahatsızlıkları ve camiamızda oluşan kaygıları dile getirdiklerini söyledi.

Başkan Büyükekşi'nin bunun üzerine her konuda gerekli hassasiyeti göstereceklerini ifade ettiğini aktaran Elaldı, ''Sayın Büyükekşi ile hafta içinde görüşüp istişarelerde bulunacağız. Bunun dışında mevcut süreç ve yaşananlarla ilgili konular, gerekli mevki ve mercilere bizzat tarafımdan iletilmiştir. Amedspor sahipsiz değildir!'' dedi.

Editör: Özgür Ayaydın