Ferit Aslan

''IĞDIRSPOR OLARAK PLAY-OFF’LARA HAZIRLAYORUZ''

Dolapların olmadığı dönemlerde revaçtaydı Dolapların olmadığı dönemlerde revaçtaydı

Amedspor’ın eski, Iğdırspor’un yeni teknik patronu Serdar Bozkurt, CEGA Medya'ya konuştu. Iğdırspor olarak tamamen Play Off’lara hazırlandıklarını belirten teknik direktör Bozkurt, “Maçlarımızı ona göre oynuyoruz, Ben de teknik adam olarak maçlarımızda hangi oyuncudan ne derecede faydalanırım, onu görmeye çalışıyorum ” ifadesini kullandı.

20816065101703496760“AMEDSPOR'UN Kİ HAK EDİLMİŞ BİR ŞAMPİYONLUK”

Teknik direktör Bozkurt, Kastamonuspor galibiyetiyle Amedspor’un şampiyonluğa yaklaşmadığını, şampiyon olduğunu da vurgulayarak, “Bana göre. yönetim, teknik heyet, futbolcu, taraftar ve yerel basın olarak sonuna kadar hak edilmiş  bir şampiyonluk olarak görüyorum” diye konuştu. 

Amedspor Teknik Direktoru Serdar Bozkurt Ikinci Etap Kampimizi Tamamladik“BEN KENDİ AÇIMDAN ÇOK MUTLUYUM”

Amedspor’un eski hocası Serdar Bozkurt, kendi açısından Amedspor’un şampiyonluğuna olmasından çok mutlu olduğunu da ifade ederek, “Ben kendi adıma şu açıdan çok mutluyum, kadro planlaması anlamında doğru işler yaptığımızı kulübe aidiyet duygusu olarak bağlı ve o camiayı taşıyacak kaliteli oyuncuları kazandırdığımızı düşünüyorum” dedi.

Img 20240219 Wa0020 1708376039'''HERKES, BU ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKSIN'' DEMİŞTİM”

Bozkurt, Amedspor’da çalışırken ve takımı kurarken çok zorluk yaşadıklarını hatırlatarak, “Lütfen herkes bu çocuklara sahip çıksın demiştim. Bugün görüyoruz ki futbolcu kardeşlerimiz bizi mahcup etmediler, sizin aracılığınız ile onlara teşekkür ediyorum ve de başarılarından dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu. 

“ABİMİZ MESUT BAKKAL VE EKİBİNİ KUTLUYORUM”

Bu hafta Diyarbakır’da gelecek olan Iğdırspor’un başında bulunan Amedspor eski teknik direktörü Serdar Bozkurt, son olarak, “Ayrıca bu şampiyonluktan çok büyük pay sahibi olan büyüğümüz, abimiz Mesut Bakkal hoca ve ekibini de özellikle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Ferit Aslan