Özgür Ayaydın

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amedspor, 11 Şubat 2024 Pazar günü Diyarbakır Stadyumunda saat 14.00’te ligin dibine demir atan Uşakspor ile karşılaşacak.
Teknik direktör Mesut Bakkal nezaretinde bu maçın hazırlıklarını sürdüren Amedspor, bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmak istiyor.

AMEDSPOR 1 EKSİK 

Futbolcuların çalışmalardaki arzusu teknik heyet ve yöneticileri mutlu ederken, geçen hafta deplasmanda oynadığı İskenderunspor maçında kırmızı kart gören Ahmet Dereli bu maçta forma giyemeyecek.

UŞAKSPOR ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Rakip Uşakspor, ligde oynadığı 22 maçta sadece bir galibiyet ve 2 beraberlik alırken, topladığı 5 puanla ligin son sırasında yer alıyor.
Sezon başında Uşakspor'da sportif direktör olarak göreve başlayan ancak daha sonra istifa ederek görevden ayrılan Serhat Pekmezci, geçen hafta Uşakspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ural Aküzüm ile anlaşarak, takımın yeni sahibi olmuştu.

RAKİPLERi KARŞILAŞACAK

Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor

Amedspor’un şampiyonluk mücadelesi verdiği ligin lideri Iğdır, pazar günü Amedspor-Uşakspor maçının oynandığı saate lig ikincisi Kastamonuspor’a konuk olacak.
Ligin kaderine yön verecek maçın sonucu bu iki takımın yanı sıra Amedspor’u da yakından ilgilendiriyor.
Bu nedenle Amedsporlular oynayacakları Uşakspor maçları kadar Kastamonuspor-Iğdır maçının skorunu da yakından izleyecek.

LİDERLE 4 PUAN FARK VAR

Ligde lider Iğdır’ın 51 puanı, bir maçı eksik olan ikinci Kastamonuspor ile üçüncü Amedspor’un  47 puanı bulunuyor.

Editör: Özgür Ayaydın