TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta teknik direktörlüğe Mesut Bakkal'ı getiren Amedspor, 14 Ocak Pazar günü deplasmanda Denizlispor'a konuk olacak.

Diyarbakır’daki sağlıkçılar: Tüccar değil, hekimiz Diyarbakır’daki sağlıkçılar: Tüccar değil, hekimiz

Horoz'da kulübün borçları dolayısıyla 3 sezondur yaşanan ekonomik sıkıntı derinleşerek büyürken, futbolcu alacaklarının ödenmemesi dolayısıyla transfer tahtası kapatılmıştı. Yaşanan ekonomik dar boğaz dolayısıyla oyuncu transferi yapamayan Denizlispor Süper Ligden, Spor Toto 1. Lig'e geçen sezonda kümede kalamayarak 2. Lig'e düştü. 

Denizlispor-1

Kadronun darlığına, kart cezalıları da eklenince teknik yönetimin işi daha da zorlaştı.. Uşakspor maçında kırmızı kart gören Samet Emre Gündüz ile 4. sarı karta ulaşan Muhammet Özkal ile Ahmet Tekin de Amedspor maçında forma giyemeyecek.

Denizlispor Teknik Direktör Özcan Bizati, defanstaki sıkıntıyı gidermek için farklı mevkide görev alan oyuncularından savunmaya takviye yapacak.

Antemanlarda bu mevkide Emre Yıldırım ile Emirhan Kaşçıoğlu'nu deneyen Bizati'nin Diyarbakır ekibi ile oynayacağı maçta  bu 2 oyuncuya ilk 11'de görev vermesi bekleniyor.

Editör: Özgür Ayaydın