AMEDSPOR KAFİLESİ YOLA ÇIKTI

Teknik direktör Mesut Bakkal nezaretinde kendi tesislerinde çalışmalarını tamamlayan Amedspor kafilesi, karayoluyla Hatay'a gitmek üzere yola çıktı. 4 Şubat Pazar günü saat 14.00'teki maç,  ev sahibi İskenderunspor'un stadyumunun yapımının sürmesi dolayısıyla Kırıkhan ilçesinde oynanacak.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat yaptığı açıklamada, daha önce Amedspor'u İskenderunspor'da misafir edecekleri sözünü verdiklerini anımsattı.

''EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ''

Ancak İskenderunspor Stadyumunun inşaatının tamamlanmaması dolayısıyla Diyarbakır temsilcisini maçın oynanacağı Kırıkhan'da karşılayacakları belirten Bolat, şunları kaydetti:

Huzur Çiftliği Belgeseli dünyada çok sayıda festivalde beğeni topladı Huzur Çiftliği Belgeseli dünyada çok sayıda festivalde beğeni topladı

''Amedspor kulübü ve yönetimi bizi Diyarbakır'da çok büyük misafirperverlik gösterdi. Bu davranışları bizi çok mutlu etti. Biz de Amedspor takımını ve yöneticilerini en iyi şekilde ağırlayacağız. Onlar için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Ancak Kırıkhan Stadına maalesef seyirci alınmıyor. Bu nedenle Amedspor taraftarı maça gelemiyor.''

Editör: Özgür Ayaydın