Amedspor ile anlaşan tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal yaptığı açıklamada, Amedspor’un sezonu zirvede tamamlayacağına inandığını söyledi.

Kulüp binasında kendisine Amedspor’lu yapan imzayı attıktan sonra açıklama yapan ünlü teknik direktör Bakkal, “Değerli Amedsporlular” diye başladığı açıklamasında, bu büyük camianın teknik direktörü olarak göreve başlamaktan dolay büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu söyledi. 

Yeni görevinde, başkan, yöneticilerimiz, teknik ekibi ile ve en önemlisi taraftar ile birlikte olmanın heyecanını yaşadığını belirten Bakkal, devam ile şöyle dedi:

Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak

P H O T O 2023 12 30 14 29 11“Amedspor'a olan inancımızı ve sevgimizi en iyi şekilde sahaya yansıtarak, sezonu birlikte zirvede tamamlayacağımıza yürekten inanıyorum. Camiamızın büyüklüğünün ve taraftarlarımızın  tutkusunun farkındayız. Bu sevgi ve beklenti bizim için çok değerli. Hep birlikte, güçlü bir ekip oluşturarak şampiyon olacağımıza inancımız tam. Takımımızı daha da güçlendirmek adına transfer çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Camiamıza en uygun oyuncular seçmek ve Amedspor geleneğini en iyi şekilde temsil etmek için çaba harcıyoruz. Bu yolculukta her birimizin desteği büyük bir öneme sahip. Birlik ve beraberlik içinde, sevgiyle, saygıyla, Amedspor'a yakışan başarıları birlikte elde edeceğimize olan inancımız tam. Bu yolda bize düsen görevieri layıkıyla yerine getirecek ve Amedspor'u hak ettiği zirveye tasıyacagız.”

Editör: Ferit Aslan