Avuç içindeki çizgilerin kalp, zeka ve yaşam çizgisi olduğunu biliyor musunuz?

Avuç içinde "M" harfi şeklindeki çizgiler, kirolojide en sık karşılaşılan işaret olarak karşımıza çıkar. Bu çizgiler ne anlama gelir ve sahibini nasıl karakterize eder.

Genel olarak, eldeki "M" harfi iyi bir işarettir ve ne kadar belirgin olursa o kadar iyidir. Kirolojinin diğer okült bilimlerle yakından ilişkisi olduğundan, bu sembolün anlamı birkaç hayati yönü vardır.

Avuç içindeki "M" harfi, kirolojideki üç ana çizgi sayesinde oluşur. Bunlar; yaşam çizgisi, zeka çizgisi ve kalp çizgisidir. İşte bu yüzden bu işaret özel bir anlam taşır. 

Kirolojiye göre, "M" harfi maddi dünyanın, başarının ve büyük fırsatların işareti olarak yorumlanıyor. Kariyerde, iş dünyasında ve parada şans sembolüdür.
Ayrıca bu kişinin belirli bir faaliyet alanında büyük bir yeteneğe sahip olduğu ve bu alanda büyük başarılara ulaşabileceği anlamına da geliyor.

Diğer yandan, bu sembolün her iki elde de bulunması ve en önemlisi sol ve sağ avuç içlerinde "M" harfinin aynı olması durumunda, bu iyi bir işaret değildir. Bu, insanın doğduğu şeyle bu dünyayı terk edeceği anlamına gelir. Burada gelişim ve hedef odaklılık eksikliği görülüyor. Eğer "M" harfi sadece aktif elde (yani sağ elde sağ el kullanıcısı) bulunuyorsa, bu, kişinin hayattaki her şeyi kendisinin başardığı anlamına gelir.

''M'' HARFİ TÜM YOLLARI AÇAR

Diyarbakır’da firari zanlılar tutuklandı Diyarbakır’da firari zanlılar tutuklandı

Eller insan vücudunun harika bir parçasıdır. Kirolojiye göre, el açık bir kitap gibidir. Ancak unutulmamalıdır ki bu kitap hayatımız boyunca tekrar tekrar yazılmaktadır. El üzerine basılmış çizgilerden ve işaretlerden okunabilen her şey bir kez ve herkes için belirlenmiş değildir.

Bir insan hayatı boyunca değiştikçe, ellerinin çizgileri ve üzerinde yazılı olan kaderin iniş çıkışları da değişir. Ellerinize dikkatlice bakarsanız, çok sayıda uzun ve kısa, net ve daha az belirgin geometrik şekiller ve üzerlerinde her türlü çıkıntı ve çöküntü kolayca görebilirsiniz. Hayatınızın sırlarını içerirler. 

Ellerin incelenmesi dolayısıyla kişilik analizi yapan bir bilim dalı olan kiroloji (el bilimi), el sıcaklığına, soğukluğuna, kuru veya nemli oluşuna, derinin rengi, kalınlığı ve avuç içindeki çizgilere göre bireyin kişiliği ortaya çıkıyor.

Editör: EYYUP KAÇAR