Diyarbakır’da bugün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş için çok sayıda lider mesaj yayımladı. 

Diyarbakır’da bugün gözyaşları arasında toprağa verilen Tahir Demirtaş için çok sayıda siyasi lider, milletvekili ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri mesajlar yayımladı. Tahir Demirtaş için mesaj yayımlayan liderken ve mesajları şöyle:

Özgür Özel (CHP Genel Başkanı)

Halkların Demokratik Partisi'nin önceki eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın babası Tahir Demirtaş'ın yaşamını yitirdiğini üzüntüyle öğrendim. Tahir Demirtaş'a Allah'tan rahmet, Demirtaş ailesine başsağlığı diliyorum.

Ali Babacan (DEVA Partisi Genel Başkanı)

HDP eski Eş Genel Başkanı Sayın Selahattin Demirtaş’ın vefat eden babası Tahir Demirtaş’a Allah’tan rahmet, tüm ailesine başsağlığı diliyorum.

-352Ahmet Davutoğlu (Gelecek Partisi Genel Başkanı)

Önceki dönem HDP Eş Genel Başkanı Sayın Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş’ın vefatını üzüntü ile öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, başta Demirtaş ailesi olmak üzere, tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.

Temel Karamollaoğlu (Saadet Partisi Genel Başkanı)

HDP Eş Genel Başkanlarından Sn. Selahattin Demirtaş’ın muhterem babası Tahir Demirtaş’a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

Diyarbakır Lice'de 536 kilo esrar yakalandı Diyarbakır Lice'de 536 kilo esrar yakalandı

-350Kemal Kılıçdaroğlu (CHP eski Genel Başkanı)

Sayın Selahattin Demirtaş'ın vefat eden babası Tahir Demirtaş'a Allah'tan rahmet diliyor, Demirtaş ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum.

Salim Ensarioğlu (İstanbul bağımsız Milletvekili)

HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Babası Tahir Demirtaş’ın vefat haberini teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Cenab-i Allah'tan Rahmet Ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve Sabr-ı Cemil Diliyorum.

Editör: Ferit Aslan