Ferit Aslan

Evinde ve deplasmanda 5 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Amedspor, bugün 3 puan alırken, soyunma odasında başkan tarafından açıklanan müjde oyuncuları coşturdu. 

-217

Diyarbakır stadyumunda bugün Somaspor ile karşılaşan ve öne geçmesine rağmen kalesinde 2 gol gören Amedspor, 10 kişi kalmasına rağmen duran iki toptan 2 gol bularak maçı kazandı ve 5 hafta sonra 3 puan ile tanıştı. Maçı seyircilerle birlikte büyük bir stres içinde izleyen ve hem devre arasında hem de kırmızı karttan sonra sahaya inen Başkan Aziz Elaldı, maçtan sonra soyunma odasına indi.

-218

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte soyunma odasında yaptığı konuşmada, “Zor olsun olsun ama bizim olsun bizim olacak. Hepinizi tek tek gözlerinizden öpüyorum. Bu maçın primi 40 bin liradır” dedi. Başkanın bu müjdesinden sonra oyuncular adeta coştu ve sevinç gösterisi yaptı. 

Servet Yardımcı kimdir, nereli? Servet Yardımcı kimdir, nereli?

Başkan Elaldı, soyunma odasında çekilen bu görüntüleri sosyal medya hesabında paylaştı. Görüntülerin sonunda ise Yılmaz Güney’in, “Dost ve düşman bilsin ki kazanacağız, mutlaka kazanacağız” sesi eklendi.

Editör: Ferit Aslan