Yerel seçimlerde Belediye başkan aday adayı olan akademisyen Dr.Ferhat Çıra, yıllımdır kayyım tarafından yönetilen belediye başkan seçilmesi durumunda belediyenin kapılarını sökeceğini söyledi.

-363Batman’da DEVA Partisinden Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yapan isimleri arısına Elektrik Elektronik Mühendisi Dr. Ferhat Çıra’da eklendi. 

Dr. Çıra, DEVA Partisinin parti programını okuduğunda Türkiye’nin ihtiyacı olan demokrasi, İnsan hakları, özgürlüklerin genişletilmesi ve liyakat gibi konuların ön plana çıktığını gördüğünü söyledi. Genel Başkan Ali Babacan ve yöneticilerinin geçmiş siyasi pratiklerinin çok olumlu olması gibi nedenlerle aday adayı olduğunu söyleyen Çırı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

İsveçli gezgin 8 Nisan’da Irak’tan yola çıktı, 1 ay sonra Diyarbakır’a vardı İsveçli gezgin 8 Nisan’da Irak’tan yola çıktı, 1 ay sonra Diyarbakır’a vardı

-362“BATMAN, KAYYIMLARLA 50 YIL GERİ GİTTİ”

“Batman, belediyecilik hizmetlerinden nasibini alamadığı gibi yıllardır kayyım yönetiminde adeta 50 yıl geri gitti. Batman halkı böyle kötü bir haldeki Batman'ı hak etmiyor. Aday olmam ve seçilmem durumunda şeffaf bir belediyecilik yönetimi sergileyeceğiz. DEVA Belediyeciliğinin farkını göstereceğiz. Belediyenin kapısını sökeceğiz, yaptığımız tüm harcamaları yerel gazeteler üzerinden Batman halkı ile paylaşacağız.”   

Editör: Ferit Aslan