DEM Partinin Batman'da aday belirlemek için yaptığı ön seçimde birinci turda seçilen ancak, kadın eş başkan adayının resmi başkan olması ve HÜDA PAR'lı Serkan Ramanlı ile maçta çekilen bir kare fotoğraf üzerinde yaşanan tartışmalardan sonra Mehdi Öztüzün, DEM Partiden ihraç edildi. 

1267921 1856629585Mehdi Öztüzün dün sosyal medyada yaptığı açıklamada, partisi tarafından linç edilen tek kişi olduğunu belirtmişti.  Öztütün'ün açıklamalarından sonra Batman'da DEM Parti il başkanlığı yapılan basın toplantısında il eş başkanı Songül Korkmaz partinin kararını açıkladı.

786028 Image1DEM Yönetimi ve ‘Batman Kurumlar Koordinasyonu’ adına açıklama yaptığını söyleyen Korkmaz,“Gelinen aşamada partimize, yurtseverlik kültürümüze ve kadın iradesine karşı tutumu nedeniyle Mehdi Öztüzün ile partimiz ve kurumlarımız ile herhangi bir bağı ve ilişkisi kalmamıştır. Öztüzün’ün belediye eşbaşkan adayımız olmadığını kamuoyuna duyuruyoruz. Batman’da bütün karanlık yapıların ve kişisel ikbal sevdalılarının geliştirmek istediği karalama kampanyasına karşı tüm yurtsever Batman halkını yerel yönetim seçimlerinde DEM Parti etrafında kenetlenmeye ve her türlü karanlık oyunu boşa çıkarmaya çağırıyoruz" dedi.

Siirt'in 'Çantalı Uyku Tulumu' tescillendi Siirt'in 'Çantalı Uyku Tulumu' tescillendi

Editör: Ferit Aslan