Ferit Aslan

Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesinde, DEM Partili eş başkanların göreve başlaması ile yapılan ilk meclis toplantısında, 3 başkan yardımcısı seçildi. 

Daha önceki yönetim döneminde adı sık sık yolsuzluklar ve rüşvet ile anılan merkez Bağlar Belediyesinde 31 Mart seçimlerinden sonra ilk meclis toplantısı 3 gün önce yapıldı. Belediye meclisinin tamamı DEM Partili üyelerden oluşurken, AK Parti ilk kez Bağlar’da bir meclis üyesi bile seçemedi. 

AdaBelediye eş başkanları Siraç Çelik ve Leyla Ayaz başkanlığında yapılan ilk meclis toplantısında 3 meclis üyesi belediye başkan yardımcısı olarak seçildi. 

Bağlar Belediyesi eş başkanı Leyla Ayaz, Reşat Yücel ve Jiyan Aslan meclis üyeleri belediye başkan yardımcısı olarak seçildi. Eski yönetim döneminden halen 5 başkan yardımcısı bulunurken, bunların durumunun da incelenmeye alındığı öğrenildi. 

Demirtaş’tan Amedspor Başkanına taziye mesajı Demirtaş’tan Amedspor Başkanına taziye mesajı

Bağlar Belediyesinde müdürlüklere atama yapılmazken, eski AK Partili başkan Hüseyin Beyoğlu döneminde çalışan müdürlerin yetkileri seçimden sonra alınarak şimdiki belediye başkanına verilmişti. 

Editör: Ferit Aslan