Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş Başkanları yaptıkları açıklamada, bayrak ve marş gibi değerlerler hiç bir sorunları olmadığını son kez açıkladılar. 

“MARŞ VE BAYRAK ÜZERİNDEN SALDIRI….”

Büyükşehir belediyesi eş başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun adına yapılan yazılı açıklamada, seçimlerde yüzde 64 oy oranıyla kazandıkları Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin Eş Başkanları olarak mazbatalarını aldıkları 8 Nisan’dan buyana sistematik olarak bayrak, marş gibi değerler üzerinden organize bir saldırıyla karşı karşıya olduklarını belirtiler.

1051641 1344129525.JpegAçıklamada, kayyımların yarattığı tahribat ve büyük soygunlara rağmen kentin birikmiş sorunlarına çözüm bulmaya ve hizmet üretmeye odaklandıkları bu süre içerisinde yönetimlerine karşı iftira ve karalama kampanyası yürütüldüğün belirtilerek, “Özellikle bazı basın organları tarafından sürekli olarak fotomontaj kurgularla yönetimimiz hedef alınmaktadır. Bu ucuz karalama kampanyaları sadece ve sadece demokrasiye zarar verir” denildi.   

Diyarbakır için sarı kodlu uyarı Diyarbakır için sarı kodlu uyarı

Eş başkanların açıklamasında, yerel yönetim anlayışları gereği her ilçe ve mahalleye hizmet götürmek en öncelikli hedefleri olduğu ifade edilerek, “Yönetimimiz, genel siyasi tartışmalara dahil olmadan hizmet odaklı çalışmalarıyla farklılığını gösterme adımlarını atmaya başlamıştır ve bu yolda ilerleyecektir” Açıklamada devam ile şöyle denildi:

Diyarbakir Buyuksehir Stk Ziyaret“SON BİR KEZ DAHA AÇIKÇA BEYAN EDİYORUZ”

“Son bir kez daha kamuoyuna açıkça beyan ediyoruz; bayrak, marş gibi değerlerle hiçbir sorunumuz yok. Üretilen her türlü fotomontaj ve yanıltıcı bilgiyi reddediyoruz. Kurgulanan ucuz, eskimiş, şantajcı, baskıcı, demokrasi dışı oyunlara boyun eğmeden işimize bakacağız. Kentte yaşayan her yurttaşa eşit, adil hizmet sunacağız. Kentin tüm paydaşlarıyla birlikte doğru olanı yapmaya devam edeceğiz. Kendimizi de kentimizi de biz yöneteceğiz.” 

Editör: Ferit Aslan