Özer, uzun yıllardan beri parti içerisinde değişik kademelerde sahada aktif olarak mücadele verdiğini anımsatarak,şöyle konuştu:

''Şimdi halk bize büyükşehirde görev yapmak için bir yol çizdi. Biz de bu göreve layık olmaya çalışacağız. Şehir planlaması, doğal yaşam alanları, özellikle kadın ve çocuklara yönelik hazırladığımız projelerimiz var. Görev verilmesi halinde, eş başkan seçilecek arkadaşla birlikte uyum içerisinde bu projeleri kademeli olarak uygulayacağız. Geçmişten gelen tecrübelerimizle, partimizin yol gösterici politikalarıyla bu kenti, halkımızla birlikte yöneteceğiz. Şeffaf bir yönetim modelini uygulayacağız. Her ay çalışmalarımızı halka anlatacağız."

Whatsapp Image 2024 01 18 At 14.18.53

Kentin daha modern bir görünüme kavuşması için kadınlara büyük görev düştüğünü belirten Özer, "Kentimizin daha modern, çağdaş ve demokratik statüye kavuşturulması için eş başkan seçilecek arkadaşla birlikte kentin dinamiklerini oluşturan sivil toplum örgütleriyle uyum içerisinde çalışacağız. Depreme dayanıklı evlerin inşası için gerekli çalışma ortamı hazırlayacağız" ded.

Amedspor!'un şampiyonluk sevinci ceazalandırıldı Amedspor!'un şampiyonluk sevinci ceazalandırıldı

İkinci tur için yapılacak ön seçimde kadınlara olan güvenini dile getiren Özer, "Hayatın her alanında olduğu gibi kentin kaderini belirleyecek son ön seçimde yine kadınlara, analara güveniyorum. Onlar çözüm yolunu açacak. Bölgemizdeki kadınlarımız, analık içgüdüsüyle her zaman doğru olanı yapmıştır, yine de doğru olanı yapacağından şüphem yoktur" diye konuştu.

Editör: Özgür Ayaydın