Kütüphane-1

TSKB Genel Müdürü Murat Bilgiç, 2025'e kadar 11 ilde 11 zenginleştirilmiş okul kütüphanesi açma sözü verdiklerini ve kısa bir süre içinde bölgeye üç okul kütüphanesi kazandırdıklarını belirterek, "Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdiğimiz kütüphane açılışlarının öğrencilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Diğer illerimizdeki kütüphaneleri de tamamlayarak daha fazla öğrencimizin geleceğine katkıda bulunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Deprem bölgelerinde toparlanmaya destek vermek amacıyla büyük bir sorumluluk bilinciyle çalışmaya devam ettiklerini aktaran Bilgiç, şunları kaydetti:

Diyarbakır'daki rüşvet davasında tahliye çıktı Diyarbakır'daki rüşvet davasında tahliye çıktı

"Banka olarak ilk günden beri gerek insani yardımlarımız gerek sürdürülebilir finansman olanaklarımızla bölgemizle yakın temas halindeyiz. Sosyal sorumluluk projelerimizle de bölgenin iyileşmesine katkı sunuyoruz. 11 şehrimizde çocuklarımızın geleceğine katkıda bulunma amacıyla zenginleştirilmiş okul kütüphaneleri açma projemizi hız kesmeden sürdürüyoruz. Adıyaman, Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta açtığımız kütüphaneler gençlerimizin ve öğrencilerimizin yolunu aydınlatmaya, onlara umut olmaya devam edecek. 2025 yılına kadar 8 ilimizdeki kütüphaneleri de tamamlayarak daha fazla öğrencimizin geleceğine katkıda bulunmaya devam edeceğiz."

(AA)

Editör: Özgür Ayaydın