Diyarbakır'da tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı Diyarbakır'da tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı

Diyarbakır’da, seçim çalışmalarına devam eden büyükşehir belediye başkan adayı, 36 yıl önce aynı liseden mezun olduğu arkadaşları ile buluştu. 

Yerel seçim tarihinin yaklaşması ile siyasi partilerin seçim çalışmaları hızlanırken, uzun yıllar süren hasretlikler gideriliyor. 

G Gj9H Ph Wk A Aa C

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, çalışmalara eski Tarım Bakanı Mehdi Eker’de destek vermeye başladı. Diyarbakır’da, dernek, oda ve sivil toplum kuruluşları ile esnaf ziyaretlerini sürdüren Bilden, liseden mezun olduğu arkadaşları ile de buluştu. 

Diyarbakır’da, İmam Hatip lisesinden 1988 yılından mezun olan Bilden, aynı önemde mezun olduğu arkadaşları ile seçim irtibat bürosunda bir araya geldi. 36 yıl sonra gerçekleşen buluşmada arkadaşlar hem anılarını tazeledi hem hasret giderdi. 

G Gjw Q Tz Xg A Az R3KAhmet Bilgin’in Diyarbakır’da Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde Daire başkanı olarak çalışan Bilden, aynı dönemde birlikte çalıştığı Yaşar Aslan’ı da ziyaret ederek onunla da hasret giderdi.

Editör: Ferit Aslan