445

Cega Medya'nın dün Diyarbakır'da ilk kez model bir kadının muhtar adayı olduğu haberinin ardından, söz konusu model Simurg Sarsılmaz Türkiye'nin adeta gündemine oturdu. 

TÜRKİYE'NİN HER YANINDAN DESTEK

Diyarbakır Tekstilkent’de üretim yapan yerel firmaların reklam yüzü olarak geçimini temin eden  Sarsılmaz, Diyarbakır'ın yanı sıra Türkiye'nin her tarafından telefon veya sosyal medya üzerinden destek  mesajları aldığını ifade etti.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Özellikle kadınların, adaylığına büyük destek sunduğunu işaret eden Sarsılmaz, ''Telefonum dünden bu yana susmadı. O kadar arandımki telefonum bozuldu. Destek sunanlara çok teşekkür ediyorum. Ancak özellikle sosyal medyada yüzlerce hakaret ve tehdit içerikli mesajlar da geldi. Bunlar hakkında  savcılığa suç duyurusnda bulunacağım.''  diye konuştu.

444

Diyarbakırlı taş ustaları kentin tarihini yaşatıyor Diyarbakırlı taş ustaları kentin tarihini yaşatıyor

KADIN SORUNLARINA ÖNCELİK VURGUSU YAPTI

Kaynartepe Mahallesindeki kadınlarla çok iyi ilişkilerinin bulunduğunu belirten Simurg Sarsılmaz, ‘’Kaynartepe Mahallesinde şuan için 5 muhtar adayı var. 4’ü erkek bir de ben. Ancak seçime daha çok zaman var. Aday sayısı artabilir. Erkek muhtarların çalışmadığını tespit ettim. Her mahallede kadın muhtar olmalı. Çünkü evlerde yaşanan sıkıntıları en iyi kadınlar biliyor. Kadın muhtarlar aracılığıyla da kadınların sorunu görünür olur.'’ ifadelerini kullanmıştı.

Whatsapp Image 2024 02 28 At 16.09.54

Editör: Ferit Aslan