Diyarbakır'da yıkılan Yoldaş Apartmanı'nın müteahhidi yargılanıyor Diyarbakır'da yıkılan Yoldaş Apartmanı'nın müteahhidi yargılanıyor

Diyarbakır'da, yarın ilçe belediye başkan adaylarını tanıtacak olan AK Parti, ilk kez bir kadını kentin en büyük ilçelerinden birinde başkan adayı olarak gösteriyor. 

Diyarbakır Büyükşehir Belediye başkan adayını açıkladıktan sonra gözlerin çevrildiği AK Parti, yarın Genel Başkan vekili Efkan Ala ve Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in de katılacağı tören ile ilçe beleiye başkan adaylarını tanıtacak. 

AK PARTİ DİYARBAKIR'DA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

CEGA Medyanın adaylıkları açıklanacak isimlerin listesini yayımlarken, ilginç bir aday dikkatlerden kaçmadı. AK Parti bir ilki gerçekleştirdi ve Diyarbakır'ın en büyük ilçelerinden biri olan Bismil'de bir kadın adayı gösterdi. 

Fb Img 1649794475145.Jpg

AK Partinin Bismil adayı olarak listede yer alan Behiye Arslan'ın kayyım tarafından yönetilen Bismil Belediyesinde Park Bahçeler müdürü olarak görev yaptığı belirtildi. Arslan, aynı zamanda AK Partinin bugünü kadar Diyarbakır ve ilçelerinde gösterdiği ilk kadın belediye başkan adayı oldu. 

Editör: Ferit Aslan