Diyarbakır'da, yerel seçim çalışması hızlanırken, bir haftadır şehir merkezinde çalışmalarını sürdüren AK Parti büyükşehir adayı Mehmet Halis Bilden'in  ilçelere gitmek için ilçelerin belediye başkan adaylarının açıklanmasını beklediği öğrenildi. 

G Ersh B Wg A A Wz1GİLÇE ADAYLARININ 1-2 GÜN İÇİNDE AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Diyarbakır'da, geçen hafta adaylığı açıklandıktan sonra çalışmalarına kent merkezinde başlayan Bilden, hem bazı sevil toplum kuruluşlarını hemde taziye ziyaretleri gerçekleşterdi. Şehir merkezinde esnafları da gezen Bilden'in seçim çalışmalarını ilçelerde yapmak için 1-2 gün önçe açıklanması beklenen ilçe belediye başkan adaylarını beklediği belirtildi.

G Ersh B Wg A A Wz1GİLÇE ADAYLARI İÇİN TELEFON İLE ANKET YAPILDI

Diyarbakır'da. Silvan dışındaki 16 ilçeden 79 kişi AK Partiden belediye başkan aday adaylığına başvuru yaparken, genel merkezin her ilçe için sayıyı 2'ye düşürdüğü ve belirlediği 2 isim için ilçede vatandaşlara telefon açarak anket yaptırdığı öğrenildi. 

G F B G Ee2 Wk A Aoq Ki

AK Parti cephesinde gözler açıklanması beklenen ilçe adaylarına çevrilirken, ilçe adaylarınında açıklanmasındans sonra yoğun bir yerel seçim mesaisinin başlanması bekleniyor. 

Diyarbakır’ın moda ikonu nerede ? Diyarbakır’ın moda ikonu nerede ?

Editör: Ferit Aslan