Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Abdullah Çiftçi, sosyal medya paylaşımında arsa sahipleri ile muvafakaname imzalandığını, yolun 50 metre genişliğinde, 12 kilometre uzunluğunda olduğunu kaydetti.

Diyarbakir Bulvar

DİYARBAKIR’DA SİLVAN-ELAZIĞ YOLUNU BİRLEŞTİRECEK 50 METRE GENİŞLİĞİNDE BULVAR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Abdullah Çiftçi, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda projeye ilişkin şu bilgileri sıraladı: “Şeyh Sait Bulvarı ile şehrimize çok çok önemli bir çevre yolu kazandırıyoruz… Bulvar üzerinde hak sahibi olan bütün vatandaşlarımızdan muvafakatnameler alındı. Silvan yolunu-Elazığ yoluna bağlayacak 12 km Uzunluğunda ve 50 metre genişliğindeki bulvarda çalışmalar hızlı bir şekilde başladı… Çalışmalar tamamlandığında şehir trafiğini çok önemli ölçüde rahatlatacak. İlimiz çok önemli bir çevre yoluna kavuşmuş olacak. 75, 50’lik yol, Necmettin Erbakan bulvarı, Araştırma hastanesi ve çevre yoluna bağlantı kurulacak… Şehrimizim değerine değer katacak… Belediyemize arazilerini yol yapım için bedelsiz veren vatandaşlarımıza ve süreç içinde çalışmalar yapan imar dairesi başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımızla teşekkür ediyorum… Hayaldi, gerçek oldu… Biz iyi şeyler yapamaya devam edeceğiz… Bizi izlemeye devam ediniz…”

SEYRANTEPE’DEKİ TRAFİK KEŞMEKEŞİNE SON!

Diyarbakır'da yıkılan Yoldaş Apartmanı'nın müteahhidi yargılanıyor Diyarbakır'da yıkılan Yoldaş Apartmanı'nın müteahhidi yargılanıyor

Şehir trafiğini rahatlatacak proje hayata geçiyor. Söz konusu bulvarın açılmasıyla Seyrantepe Dörtyol trafiği önemli ölçüde rahatlayacak.

Editör: Nazmi Kahraman