Diyarbakır Tekstilkent’de üretim yapan yerel firmaların reklam yüzü olan Sarsılmaz,  muhtar adaylığını açıklamasının ardından desteğin yanı sıra hakaret içerikli mesajlarda aldığını anımsattı.

TAZMİNATLARI HAYVAN BARINAKLARINA BAĞIŞLAYACAK

Simrug Sarsılmaz, hakaret edenler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu işaret ederek, ''Bana hakaret ve küfür edenler uzlaşmak için lütfen gelip ağlamayın sizden aldığım tazminatlarla hayvan barınaklarına yardım yapacağım.'' dedi.

Sarsılmaz

Diyarbakır’da firari zanlılar tutuklandı Diyarbakır’da firari zanlılar tutuklandı

TEHDİTLER UMRUMDA DEĞİL

Hesabında tesettür modelliği yaptığı fotoğraflarının bulunduğunu ancak sırf algı yaratmak için en açığını seçen insanların kirli zihniyetli olduğunu dile getiren Sarsılmaz, ''Umrumda değil,siz kimsiniz ki beni yıldıracaksınız Neymişte bağları bilmezmişim, etmezmişim 8 sene yaşadım ne demek bilmem Bağlar'da... Evet tehdit aldığım doğru ama umrumda mı ? Hayır. Umrumda olan benliğimden daha çok cinsel bir obje olarak anılmak oldu .'' ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 02 28 At 23.28.03

KADINLARIN TACİZİ

Paylaşımında ''Kadınların çoğu yok mahallemiz sana mı kalmış, yok kocamızı baştan mı çıkacaksın?'' içerikli mesajlarla kendisini taciz ettiğine yer veren Sarsılmaz, ''Ablacım senin sigara içmekten bıyıkları sararmış kocanı elinden almak için muhtarlığa adaylığımı koyduğumu düşündüren ne !'' dedi.

Editör: Özgür Ayaydın