Diyarbakır’da, yaptırılan ve 2 yıldır hem Amedspor hem Diyarbekirspor maçlarında onbinlerce kişiyi ağırlayan Diyarbakır stadyumunun hali seyirci ve basın mensuplarını isyan ettirdi. 

Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor

Özellikle Amedspor maçlarında yaklaşık 20 bin kişiyi ağırlayan Diyarbakır stadyumu denetimsizlikten ve ilgisizlikten seyirci ve misafirleri çılgına çevirdi. 

-18

Stadyumdaki tuvaletlerde sular akmazken, bazı tuvalet kapılarının kırıldığı ve o şekilde bırakıldığı gözlendi. Yaşanan duruma isyan eden Karkas Medyadan Umut Kardaş, tepkisini sosyal medya hesabında bu paylaşım ile dile getirdi:

-19

“Sezon başından beri iğrenç tuvaletlerde, kirli koltuklar da taraftar maç seyretmeye çalışıyor. Kantin ihalesini alan firmanın ilk haftalar koltukları dahi temizlememesi izah edilemezken, bugün stadyum tuvaletlerinin iğrenç olması, suların kesik olması açıklanacak bir durum değil. Koskocaman şehrin, denetleme mekanizması neden bununla ilgilenmez? Kantini ihale ettiniz, olay bitti mi? Tuvaletler iğrenç.. İnsanınıza layık gördüğünüz için mi,  Kendi yaşam alanınız olduğu için mi müdahale etmiyorsunuz? Yazıktır. Ayıptır.”

-19

Editör: Ferit Aslan