Diyarbakır’ın moda ikonu nerede ? Diyarbakır’ın moda ikonu nerede ?

Diyarbakır’da, yerel seçim çalışmaları için siyasi partiler harıl harıl çalışırken, 10 gün sonra kent iki kritik günü peş peşe yaşayacak. 

Diyarbakır’daki yerel seçim çalışması ağırlıklı olarak DEM ve AK Parti arasında geçerken, DEM Parti, Diyarbakır’daki çalışmasını 21 Mart Newroz kutlamasında zirveye taşıyacak. Merkez Bağlar ilçesindeki Newroz parkında yapılacak olan kutlamaya yüzbinlerce kişinin katılması bekleniyor. 

Images-22

DEM Partinin her yıl kutladığı Newroz kutlaması için hazırlıklar yapılırken, güvenlik açasından da 21 Mart ve öncesinde güvenlik güçleri olağanüstü önlemler alacak. 

DİYARBAKIR’A NEWROZ’DAN ÖNCE KRİTİK ZİYARETÇİ

DEM Partinin kutlayacağı Newroz kutlamasından bir gün önce Diyarbakır önemli bir konuğu ağırlayacak. AK Partinin Diyarbakır’daki seçim mitingi için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan Diyarbakır’a gelecek. Partisinin seçim mitingine katılacak olan Erdoğan’ın başka programlara da katılması bekleniyor. 

726079 Image1Diyarbakır, seçime 10 gün kala 20 ve 21 Mart tarihlerinde çok hareketli ve kritik iki etkinliğe ev sahipliği yapmış olacak. 

Editör: Ferit Aslan