Nazmi Kahraman

Diyarbakır Kayapınar ilçesinde Dicle çayevinde havaların soğumasıyla birlikte kahveanede soba yakmak için aldıkları odunları dizen kahvehane sahibi ile çalışanı odunları uygun bir şekilde yerleştirdikten sonra odunların yanında oturmaya başladılar.

NEYE UĞRADIKLARINI ŞAŞIRDILAR

Dinlendikleri sırada odunlar bir anda devrilmeye başladı.  Çalışanlardan birinin başı kırıldı, sahibi  ise  hafif şekilde yaralandı. Olayın nasıl gerçekleştiğini anlayamayan müşteriler, şaşkın bakışlar arasında odunların altında kalan kahvehane sahibini bir süre izledi. Neye uğradığını şaşıran kahvehane sahibi ve personeli  kendi imkanlarıyla çıkmaya çalıştıkları sırada dengelerini kaybedip yere düştüler. O sırada onlara yardım etmeye gelen bir müşteri de dengesini kaybedip yere düştü. 

BÜYÜK ŞANSIZLIK YAŞADIK

Kahvehane sahibi Ahmet Bey olayla ilgili şöyle dedi :" Ne olduğunu anlayamadım. Sigara içtiğim sırada odunların altında kaldık.  Büyük şansızlık yaşadık. Arkadaşımın kafası kırıldı. Benim ayağım ve dizim hafif yaralandı"

Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor

Editör: Özgür Ayaydın