AK Parti’den Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için başvuru yapan tek isim olan eski AFAD Başkanı Mehmet Halis Bilden, tanıtım günlerinde kimlerle bir ara geldi?

-171

Diyarbakır’da, yerel seçim tarihinin yaklaşması ile partilerin adaylarını açıklamalarına az bir süre kalırken,  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan, adaylarını bu ayan sonunda açıklamayacaklarını belirtti.

-172

Amedspor!'un şampiyonluk sevinci ceazalandırıldı Amedspor!'un şampiyonluk sevinci ceazalandırıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için belirlenen sürede sadece AFAD eski Başkanı Mehmet Halis Bilden başvurmuştu. Bilden, İstanbul’daki Diyarbakır tanıtma günlerinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır Valisi ve kayyımı Ali İhsan Su ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi ile bir araya geldi.

-173

Mehmet Halis Bilden, Diyarbakır Tanıtım Günlerindeki buluşmayı sosyal medya hesabında, “İstanbul’da gerçekleşen Diyarbakır Tanıtım Günlerinde Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet YILMAZ ve Diyarbakır Valimiz Sayın Ali İhsan SU ve DBB Genel Sekreteri Sayın Abdullah ÇİFTÇİ ile birlikteydik. Diyarbakırımız özelinde derin bir sohbet gerçekleştirdik” diye paylaştı. .

Editör: Ferit Aslan