Diyarbakır Kızılay İl Başkanlığı'nca Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Diyarbakır Şubesi üyelerine kavurma yardımı yapıldı.

Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak

Diyarbakır Kızılay İl Başkanlığı, ildeki, şube başkanlıkları vasıtasıyla İhtiyaç sahibi ailelere yıla yayılan uzun soluklu yardıma devam ediyor.

Her Ramazan Ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyacı olan yaklaşık 350 haneye gıda kolisi ve giyim yardımının yanı sıra her haneye ikişer kutu kavurma ve bezelye dağıtmaya devam ettiklerini ifade eden Kızılay Yenişehir Şube Başkanı Ramazan Göral, yardımlarının devam ettiğini söyledi.

Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Şube Başkanı Atik Tartuk, Kızılay tarafından gönderilen kavurmaların dağıtım öncesinde yaptığı konuşmada, ''Tarihten bugüne hep iyilik yapmanın ve iyiliği duyurmanın farklı yollarını aramış ve aramaya devam eden Kızılay, bu güçlü geleneğin en önemli halkalarından biri olan iyiliği daha geniş kitlelere ulaştırma imkânını yakalamıştır'' dedi.

Şube Başkanı Tartuk, desteklerinden dolayı Kızılay İl Başkanı Mesut Işık, İl Müdürü levent Açil, Yenişehir Kızılay Şube Başkanı Ramazan Göral’a teşekkür etti.

Editör: EYYUP KAÇAR