Diyarbakır'ın Ergani İlçesi Devlet Hastanesi'nde, gençlerin verdiği konserle hastalar moral buldu.

Gençlik Spor Bakanlığı 'na bağlı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki Ergani Gençlik Merkezi'nde gençlere yönelik çeşitli faaliyetler yürütülüyor. 
Gençlerin atölye çalışması gerçekleştirdiği alana göre konserler, sergiler, gösteriler, oyunlar, müsabakalar, münazaralar, doğa yürüyüşleri, gönüllülük faaliyetleri, kitap okuma kritikleri, konferanslar, sempozyumlar ve benzderi etkinlikler düzenleniyor.

Diyarbakır'da yıkılan Yoldaş Apartmanı'nın müteahhidi yargılanıyor Diyarbakır'da yıkılan Yoldaş Apartmanı'nın müteahhidi yargılanıyor

MÜZİĞİN İYİLEŞTİRİCİ GÜCÜ

Ergani Gençlik Merkezi'nde müzik atölyesinde çalışmalar yürüten gençler, müziğin iyileştirici gücünü hissettirmek adına Ergani Devlet Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınlarına müzik dinletisi yaptı. Hasta yakınları müzik eşliğinde halaylar çekerken, bazı hastaların duygusallığı da kameraya yansıdı.

Müzik ve türküler eşliğinde hoşça vakit geçiren hasta ve hasta yakınları etkinliği organize edenlere teşekkür ederken, gençler de ''hastalarımızın bir nebze olsun moral bulmalarına katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize'' dedi.
 

Editör: EYYUP KAÇAR