Merkez Yenişehir Belediyesi'ne bağlı İkinci Bahar Millet Kıraathanesinin 200 sakini düzenlenen etkinlik ile Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel yerlerinden Halfeti, Balıklıgöl ve Halil Ür-Rahman Medresesini gezdi.

Yaşlı vatandaşların mutluluğunun kendilerini de çok mutlu ettiğini belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, "Büyüklerimizi bu tarz etkinliklerde bir araya getirmek bizim önceliğimiz. Hem Cumhuriyetimizin 100.yılı dolayısıyla hem de daha önce kendilerine söz vermiştim, bu vesileyle de Allah kısmet etti sözümüzü yerine getirdik. İnşallah daha güzel etkinliklerde tekrardan bir araya gelmeyi umuyoruz” dedi.

Diyarbakır Lice'de 536 kilo esrar yakalandı Diyarbakır Lice'de 536 kilo esrar yakalandı

Beşikçi, şöyle dedi:

“Onların gülümsemesine ortak olabildiysek ne mutlu bize. Kültürümüze ve geçmiş kıymetli değerlerimize sahip çıkıp onların mutluluğu için çabalıyoruz. Yaşlılarımız mutluysa bizde mutluyuz. Bu gezide hayır dualarını üstümüzden eksik etmeyen tüm yaşlılarımızın ellerinden öperim” dedi.

WhatsApp Image 2023-11-04 at 15.17.14

Gezi etkinliğine katılan 65 yaş ve üsttü vatandaşlar ise, bu gezilerin kendileri için çok büyük bir değişiklik olduğunu belirterek, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Beşikçi'ye teşekkür ettiler.

Editör: HABER MERKEZİ