İstanbul’da işlettiği çay ocağından kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanacak öldürülen Diyarbakırlı Ramazan hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin’in göğsünden 3 bıçak darbesi ile vurulduğu belirtildi. 

Sosyal medyada, “Diyarbakırlı Ramazan Hoca” olarak tanınan Ramazan Pişkin’in İstanbul’un Fatih ilçesi Cerrahpaşa Mahallesinde öldürülmesi ile ilgili İstanbul Valiliğinden yazılı bir açıklama yapıldı. 

Ramazan Hoca 2 Hq00 Cover.jpg

Valilik açıklamasında, Pişkin’in kendisine ait çay ocağında vurulduktan sonra hastaneye kaldırıldığı, müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Saldırganın arandığı belirtilen İstanbul Valiliği açıklamasında şöyle denildi:

9 kişinin öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı 9 kişinin öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı

"Ramazan Pişkin, 31.01.2024 günü saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğüs bölgesinden üç bıçak yarası alan ve 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Ramazan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Pişkin’i öldüren şahsın kimlik tespiti ve yakalama çalışmaları devam etmektedir."

Editör: Ferit Aslan