Ozan Mensur, annesinin vefat haberini sahneye çıkmak üzereyken aldı.. Mensur, o an yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı. Mensur'un paylaşımı şöyle:

"Bana çaresizlik nedir deseler bugünü örnek gösterirdim.. Bugün benim hayatımın en acı günü. Sahnede annemin vefat haberini aldım. Sahneye çıkmamı bekleyen yüzlerce insanın karşısına çıkıp avazım çıkana kadar bağıra bağıra ağlamak istediğim ama en mutlu günlerini mahfetmeye hakkımın olmadığı gündü. Ben annemin son nefesine, cenazesine yetişemedim. Son konuştuğumda 'ben iyiyim sen işine git' dedi. kuliste haberini alınca bütün eklemlerim kırıldı. Sanki, kalbim durdu, nefesim bana zehir oldu.. Nasıl bir acıdır Rabbim..!!!
Geriye bana bu güzel videoları anıları kaldı. Kaç yaşımda olursa olayım 2 yaşında annesinden ayrılıp, dayanamayan bir yüreğim var ne yapayım. Babam cennette seni dört gözle bekliyordu.. Ona gittin, beni teselli eden tek şey budur şuan.. ikinizide çok seviyorum.
Mekanin cennet olsun annem. Oğlun sana geç kaldı hakkını helal et ANA."

Whatsapp Image 2024 01 29 At 00.07.36

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepoğlu Ataman da Mensur'un taziyesine giderek baş sağlığında bulundu. Ataman, taziye ziyaretini sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:

Diyarbakır’daki kazalar yüzde 70 azaldı Diyarbakır’daki kazalar yüzde 70 azaldı

"Silvan'ımızın yetiştirdiği değerli evladı Ozan Mensur'un vefat eden kıymetli annesi Hediye hanımın taziyesinde bulunduk. Merhumeye Cenab-ı Allah’tan rahmet, Ozan Mensur kardeşimize ve kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabb'im mekânını cennet eylesin."

Editör: HABER MERKEZİ