Özgür Ayaydın

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Serkan Genç yaptığı açıklamada, her konuda anlaşmaya vardıkları Yağcı'nın transferine Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın engel olduğunu öne sürdü.

Genç, Lütfü Savaş'ın her konuda anlaşmaya varlıkları bu transfer için "Her yere gidebilir ama Diyarbakır'a gitmesine izin vermem " ifadelerini kullandığını dile getirerek ,bu tutumun akıllara ziyan bir durum olduğunu aktardı.

Diyarbekirspor Yılmaz'la anlaştı Diyarbekirspor Yılmaz'la anlaştı

Genç, şöyle dedi:

''Daha acı ve düşündürücü olan Lüfü Savaş'ın şehrimiz hakkındaki akıl almaz sözleri ve temsil ettiği zihniyetin bir kez daha tezahür etmesidir. Oyuncu ile her konuda anlaşmaya varmamıza ve oyuncu (Ben Diyarbekirspor'da oynamak istiyoru.) demesine rağmen Lüfü Savaş'ın  'oyuncumuz Diyarbakır dışında her takıma gidebilir. Diyarbakır'a gitmesine izin vermem.' diyerek  transfere engel olmasının takdirini  değerli kamuoyuna ve aziz halkımıza bırakıyoruz. Bu hssmane tutum Kürtleri sadece oy deposu olarak gören malum zihniyete asla güvenilmemesi gerektiğini ortaya koymak bakımından anlamlıdır. Sadece seçim zamanında oy deposu olarak hatırlayıp daha sonra faşizan bir tutum sergilediğiniz Doğu ve Güneydoğulu hemşehrilerimizi artık kandıramayacaksınız. Maskeniz artık düşmüştür.''
 

Editör: Özgür Ayaydın