İstanbul Arnavutköy’de, ikinci el otomobil almak isteyen bir vatandaş, dolandırıcılık kurbanı oldu. Aldığı otomobilin ertesi gün yedek anahtarla çalındığını fark eden vatandaş, polise başvurdu.

Olay, geçtiğimiz günlerde Arnavutköy’de meydana geldi. İddiaya göre, K.İ. (24) isimli şüpheli, ikinci el bir otomobili internet üzerinden satın aldı.

Otomobili teslim alırken yedek anahtarını da isteyen K.İ., daha sonra otomobili başka bir kişiye sattı. Ancak satıştan kısa bir süre sonra yedek anahtarla otomobilin bulunduğu yere giden K.İ., aracı çalarak kayıplara karıştı.

GÜVENLİK KAMERASINDAN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Otomobilinin çalındığını fark eden alıcı, durumu polise bildirdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, olay yerindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerde, otomobili çalan kişinin K.İ. olduğu belirlendi.

AVCILAR’DA YAKALANDI

Göçerlerin zorlu yolculuğu başladı Göçerlerin zorlu yolculuğu başladı

Polis ekipleri, K.İ.'nin Avcılar’da bir adreste saklandığını tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı. Adreste yapılan aramada 3 silah, şarjörler ile 104 fişek ele geçirildi.

6 SUÇ KAYDI VARDI

Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden K.İ.'nin toplam 6 suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Özgür Ayaydın