8 Mayıs 2024 günlük burç yorumları 8 Mayıs 2024 günlük burç yorumları

Erkekler de kadınlar gibi ilk buluşmayı çok önemser. İlk izlenim onlar için her şey anlamına gelir. İlk buluşmada erkekleri kendinize aşık etmek istiyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Peki, erkekler ilk buluşmada neye dikkat eder? Erkeklerin kadınlarda baktığı ilk yer neresidir? Gelin bu sorunun yanıtına birlikte bakalım…

Erkekler ve kadınlar arasındaki ilişkiler her zaman karmaşık bir yapıda olmuştur. Bu karmaşıklık ilk buluşmalarda daha da artar. İlk buluşma tüm ilişkinin gidişatını etkiler. Eğer bir erkeği ilk buluşmada kendinize aşık etmek istiyorsanız bu ipuçlarını takip edin.

GÖRÜNÜŞÜNÜZE ÖZEN GÖSTERİN

Kadınlar için dış görünüş pek önemli olmasa da erkekler için güzel görünmeniz çok önemlidir. Dış görünüşe önem veren erkekler buluşmaya gittiğinizde ilk olarak görünüşünüze odaklanır. Giyinişiniz ve bakışınız ona ne kadar değer verdiğinizi gösterir. Salaş ya da bakımsız bir kıyafetle ilk buluşmaya gittiğinizde muhtemelen bir daha sizi asla görmek istemez. Bu sebeple kişisel bakımınıza özen gösterin ve ilk buluşmaya çok şık gidin. Böylece gözlerini asla sizden alamaz.

KONUŞMA VE DİNLEME ŞEKLİNİZE DİKKAT EDİN

İlk buluşmada hem kadınlar hem de erkekler çoğunlukla konuşacak bir konu bulamaz. Sürekli konuşmanız ya da susup oturmanız ilk buluşmayı mahvedebilir ve buluştuğunuz kişinin sizden soğumasına sebep olabilir. Bu sebeple konuşma ve dinleme dengesini iyi ayarlamak gerekir. Güncel ve keyifli konulardan sohbetler açarak karşı tarafla kararında muhabbet etmeye çalışmanız karşı taraf için akılda kalıcı olmanızı sağlar.

GÖZ TEMASI ÖNEMLİ

Erkekler genellikle kadınları süzdükten sonra gözlerine odaklanır. İnsanlar göz teması kurduğunda heyecan hisseder. Erkekler de bu heyecanı yaşamayı ister. Eğer gözlerinize dalıp gitmeye başladıysa size aşık oluyor olabilir. Bu sebeple buluşma süresince gözlerinizi ondan ayırmayın. Konuşurken göz teması kurarak kendinizi ifade etmeye çalışın. Erkeklerin bir kadında en çok etkilendiği yerlerden bir tanesi olan gözler karşı cins için oldukça önemlidir.

DOLGUN DUDAKLAR ÖN PLANA ÇIKARIR

Erkekler ilk buluşmada kadınların görünüşü ve tavırları dışında dudaklarına da çok fazla dikkat ediyor. Dolgun dudaklara sahip olan kadınlar ilk buluşmada karşı tarafı daha kolay etkileyebiliyor. Çünkü erkekler dolgun dudaklara asla karşı koyamıyor. İlk buluşmada bir erkeği kendinize aşık etmek istiyorsanız dudaklarınızı ön plana çıkaran bir makyaj yapabilirsiniz. Dudaklarınızı kendi tonuna yakın bir kalemle çerçeveleyerek yine doğal tonlarda bir rujla desteklemelisiniz. Böylece görüşme boyunca dudaklarınızdan gözünü alamaz.

İlk buluşmada erkekleri kendinize aşık etmek için bu 4 sihirli noktaya dikkat etmeniz yeterli olacaktır.

Görünüşünüz, konuşmanız, göz temasınız ve dudaklarınız ile onu etkilemeyi başarabilirsiniz. Unutmayın, ilk izlenim her şeydir. İlk buluşmada ona kendinizi sevdirmek için bu ipuçlarını uygulayın ve aşkın tadını çıkarın.

Editör: Özgür Ayaydın