Süper Kupa finali için geri sayım başladı. Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak heyecanlı mücadele öncesi nefesler tutuldu. Ali Koç'un yaptığı açıklamalar sonrası kupa maçı erteleme ve iptal gibi haberlerle gündeme geldi. Peki; Galatasaray Fenerbahçe  2024 Süper Kupa finali ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte,maç hakkında merak edilenler.

FENERBAHÇE SÜPER KUPA FİNALİNE ÇIKACAK MI?

Fenerbahçe Kulübünün olağanüstü genel kurul toplantısı 2 Nisan tarihinde gerçekleşti. Ali Koç'un "2 Nisan akşamına kadar Urfa seyahat planı yapmayın, bilet almayın diye. En sonunda 2 Nisan gecesindeyim. Aynı çağrıyı yine yapıyorum. Urfa'ya seyahat planı yapmayın, Süper Kupa biletlerini rezerve etmeyin. Süper Kupa'yla alakalı ki opsiyonumuz var: hiç çıkmamak veya U-19'la çıkmak." şeklindeki açıklaması ardından gözler TFF'ye dönmüştü.

Yenilenebilir enerji için tırmandılar Yenilenebilir enerji için tırmandılar

Erteleme veya yabancı hakem kararında maça çıkabileceklerini aktaran Fenerbahçe başkanvekili ve kulüp sözcüsü Erol Bilecik'in açıklaması ardından TFF kararını yineleyerek maçın belirtilen tarihte oynanacağını aktardı.

Galatasaray'ın Şanlıurfa'ya ulaşması ardından sarı lacivertlilerin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda A takımın antrenmanda oldukları görüldü. Son paylaşın haberlere göre futbolcuların final maçına çıkmak istemesine karşın o tarihlere antrenman koyulması ardından Fenerbahçe'nin maça U19 takımı ile çıkması bekleniyor.

SÜPER KUPA FİNALİ NE ZAMAN?

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'da oynanacak.

Heyecanlı mücadele saat 21.30'da başlayacak.

SÜPER KUPA FİNALİ HANGİ KANALDA?

Süper Kupa finali ATV ekranlarından şifresiz ve naklen taraftarlar ile buluşacak.

Editör: Ayşegül Yaşar