FOX ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Gaddar, izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın başrollerini paylaştığı dizide, askerden dönen Dağhan’ın hayatının altüst olması ve gaddar bir karaktere bürünmesi anlatılıyor. Peki, Gaddar dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Gaddar dizisi nerede çekiliyor? Gaddar dizisinin ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte, detaylar…

Burcu Biricik'in kızının adı belli oldu Burcu Biricik'in kızının adı belli oldu

GADDAR DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Gaddar dizisinin oyuncu kadrosu, hem genç hem de deneyimli isimlerden oluşuyor. Dizide, Çağatay Ulusoy, Dağhan rolüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dağhan, uzun süren askerlik görevinden sonra evine dönen, sevgilisi Aydan’a (Sümeyye Aydoğan) aşık, kardeşi Rüzgar’a (Fatih Berk Şahin) düşkün, hayat dolu bir gençtir. Ancak sevdiği kızın onu terk etmesi, kardeşinin tehlikeli bir işe bulaşması ve babasının (Erdal Özyağcılar) ölümüyle hayatı değişir. Dağhan, gaddar bir intikam peşine düşer.

Dizide, Onur Saylak, Dağhan’ın karşısına çıkan, Aydan’ın yeni sevgilisi, zengin ve güçlü bir iş adamı olan Cem rolünü oynuyor. Cem, Dağhan’ın hayatını mahveden kişidir. Cem’in yanında çalışan, Dağhan’ın eski arkadaşı olan Efe’yi ise Aytek Şayan canlandırıyor.

Dizinin diğer oyuncuları ise şöyle: Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici, Uğur Yıldıran yer alıyor.

GADDAR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gaddar dizisinin çekimleri, İstanbul’un farklı semtlerinde devam ediyor. Dizinin ilk tanıtımı, izleyicilerin beğenisini kazandı. Dizinin çekimlerinde, gerçekçi ve sert bir atmosfer yaratıldı. Dizinin müzikleri ise Toygar Işıklı tarafından bestelendi.

GADDAR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çağatay Ulusoy’un uzun bir aradan sonra ekranlara döndüğü Gaddar dizisi, 19 Ocak Cuma akşamı saat 20:00’de FOX’ta başlayacak. Dizinin senaryosunu Hürer Ebeoğlu yazarken, yönetmenliğini Sinan Öztürk yapıyor. Gaddar dizisi, izleyicileri hem aksiyon hem de duygu dolu bir hikayeye davet ediyor.

Editör: Ayşegül Yaşar