Diyarbakır’da çalışırken, Batman’da yaşayan annesini kaybeden gazeteci Bilal Gündem, bu kez tedavi gören babasını kaybetti. 

Diyarbakır'daki rüşvet davasında tahliye çıktı Diyarbakır'daki rüşvet davasında tahliye çıktı

Diyarbakır’da,  Mezopotamya Ajansında çalışırken, Aralık ayında Batman’da kanser tedavisi gören annesini kaybeden gazeteci Bilal Gündem, köyde kalan ve sağlık sorunları bulunan babasına bakmak için mesleğine ara vermişti. 

Photo 2024 03 25 11 43 21 2Batman’da, bir süredir 75 yaşındaki babası İhsan Gündem’in tedavisi ile ilgilenen Gündem, bugün sosyal medya hesabından babasını kaybettiğine dair paylaşım yaptı. Aralık ayında anne acısı yaşayan Gündem’in babasının kaybı ile ilgili paylaşımı şöyle:

P H O T O 2024 03 25 11 43 21“Sevgili dostlarım, derin bir üzüntüyle bildirmek isterim ki, babam uzun bir süredir hastalıkla mücadele ediyor ve tedavi görüyordu. Bugün elektrikli sobanın yanması sonucu çıkan dumandan etkilenerek aramızdan ayrıldı.  Bu ani ayrılık bizleri derinden sarstı. Babam, tedavi sürecinde büyük acılar çekiyordu. Artık sonsuz bir huzura kavuştuğuna inanıyoruz. Dualarınızı ve desteklerinizi bizimle paylaşmanızı rica ediyorum. Başımız sağ olsun, toprağın incitmesin.”

Editör: Ferit Aslan