Türkiye'de 6G hazırlıkları sürüyor Türkiye'de 6G hazırlıkları sürüyor

GTA serisi, dünyanın en popüler ve en çok satan oyunlarından biri. 2023 Eylül ayında piyasaya sürülen GTA 5, hala milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. Ancak GTA hayranları, uzun zamandır serinin yeni oyunu GTA 6’yı bekliyor. Rockstar Games, GTA 6’nın geliştirme süreci hakkında çok fazla bilgi paylaşmamıştı. Ancak sonunda, GTA 6’nın ilk tanıtım fragmanının ne zaman yayınlanacağına dair resmi bir duyuru geldi.

GTA 6 FRAGMANI NE ZAMAN İZLENEBİLECEK?

Rockstar Games, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, GTA 6’nın ilk tanıtım fragmanının 5 Aralık 2023 Salı günü saat 17:00’de izleyiciyle buluşacağını duyurdu. Paylaşımda, “GTA 6 fragman ne zaman çıkacak?” sorusuna yanıt veren Rockstar Games, “GTA 6’nın ilk tanıtım fragmanı 5 Aralık 2023 Salı günü saat 17:00’de sizlerle. Bu tarihi kaçırmayın!” ifadelerini kullandı.

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

GTA 6’nın fragmanının yayınlanması, oyunun çıkış tarihi hakkında da ipuçları verebilir. Rockstar Games, Şubat 2022’de yaptığı açıklamada, GTA 6’nın geliştirme sürecinin iyi ilerlediğini ve oyunun son derece başarılı olacağını belirtmişti.

Ancak oyunun ne zaman çıkacağına dair net bir tarih vermemişti. Oyun sektöründeki bazı tahminlere göre, GTA 6’nın 31 Mart 2024 tarihinde tamamlanacağı ve 2024 yılı içinde piyasaya sürüleceği düşünülüyor.

Ancak bu tahminlerin doğruluğu henüz kesinleşmedi. GTA 6’nın çıkış tarihi hakkında daha fazla bilgi almak için, Rockstar Games’in resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip etmeye devam edin.

Editör: Ayşegül Yaşar