Batman, Mardin ve Gaziantep'te meydana gelen olaylarda 1 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Batman

Bayındırlık Mahallesi'nde plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilmeyen seyir halindeki otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Otomobil, kısa sürede alev topuna döndü. Araçtan güçlükle dışarı çıkan sürücü, yanmaktan son anda kurtuldu.

Kaza, Batman-Siirt çevreyolunda meydana geldi. İki otomobilin çarpıştığı kazada, savrulan otomobillerden birine arkadan gelen kamyonet çarptı. Kamyonet ise refüje çarparak devrildi. Kazada, 5 kişi yaralandı.

Mardin

Nusaybin İpekyolu Caddesi üzerinde farklı yönlere giden plakası öğrenilmeyen tır ile 47 AAC 195 plakalı kamyonetin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.  Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Devlet Hastanesine sevk edildi.

Derik Kale Mahallesi'nde plakaları öğrenilmeyen otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerinde ilk müdahalelerinin ardından Derik Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralılardan Ö.Ö. ve M.Ş.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Gaziantep

Şehitkamil ilçesi Karşıyaka Mahallesi Eski Dülük Caddesi'nde Cuma Şimşek (40) ile alacak verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan şahıslar tartıştı. tartışma bıöçaklı kavgaya dönüştü. Cuma Şimşek bıçaklandı.

Diyarbakır’daki kazalar yüzde 70 azaldı Diyarbakır’daki kazalar yüzde 70 azaldı

Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şimşek, kurtarılamadı.

Editör: EYYUP KAÇAR