Güneydoğu'nun çeşitli illerinde meydana gelen olaylarda 3 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

Danıştay, Emniyetin "Ses ve Görüntü Kaydı Alınmasına" ilişkin genelgesini iptal etti Danıştay, Emniyetin "Ses ve Görüntü Kaydı Alınmasına" ilişkin genelgesini iptal etti

DİYARBAKIR 

Ergani'den Diyarbakır'a gitmekte olan S.G'nin kullandığı 31 AGF 279 plakalı hafriyat kamyonu, seyir halindeki F.Ç. kontrolünde olan 06 BH 1076 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, 3 kişi yaralandı.

-Bismil ilçesi Ulutürk Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda bir otomobil yakıt aldığı sırada deposu yanmaya başladı. Bir anda yükselen alevleir istasyona sıçradı. Yangın, akaryakıt istasyonu çalışanları tarafından müdahale edilerek kısa sürede söndürüldü. 

MARDİN 

Nusaybin Otogar Kavşağında tır ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

ADIYAMAN 

Gölbaşı ilçesi Karaburun köyü yakınlarında Mehmet Çiçek'in kullandığı 33 AJP 879 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tarlaya yuvarlandı. Kazada sürücü Mehmet Çiçek ile otomobilde bulunan Muhammed Akalın yaralandı. 

GAZİANTEP

Şahinbey ilçesi Düztepe Mahallesi Özdemirbey Caddesi'nde Mehmet Koçak'a (74) plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobil çarptı. Kaza sonrası metrelerce savrulan yaşlı adam, ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı kurtarılamadı.

KİLİS 

Atatürk Mahallesi Şehit Ahmet Uğur Edeoğlu Sokak'ta 79 AAD 770 plakalı park halindeki otomobile tabancayla ateş edilmesi sonucu araçta bulunan sürücü Ali İhsan Yitmez öldü. Yolcu A.B. ise ağır yaralandı. 

ŞANLIURFA

Eyyübiye İlçesine bağlı Hayati Harrani Mahallesi'nde bir internet kafenin önünde oturanlara bir araçtan pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırı sonucu Veli Ç. (26), İ.C.Ö. (15), İ.T. (16), Yusuf A. (14) ve Sadık G. (20) yaralandı. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Yusuf A. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

(Haber Merkezi)


 

Editör: EYYUP KAÇAR