Nazmi Kahraman

AK Partiden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için başvuran tek isim olan AFAD eski başkanı Bilden, hala aday adayı olduğunu ve fırsat verilmesi halinde memleketine hizmet etmek istediğini söyledi. 

Diyarbakır’da AK Parti’nin yerel seçimler için Büyükşehir”e başvuran tek aday olan AFAD eski başkanı Mehmet Halis Bilden, bugün gazeteciler ile tanışma toplantısında bir araya geldi. 

6d3ba2d9-a1d4-4ab7-a397-b5e5cb5c4770

Huzur Çiftliği Belgeseli dünyada çok sayıda festivalde beğeni topladı Huzur Çiftliği Belgeseli dünyada çok sayıda festivalde beğeni topladı

Bilden, Diyarbakır Belediyesi, Adana ve Ankara’da geçen bürokratlık yaşamından söz ederken, Türkiye’de en uzun süre TİGEM Genel müdürlüğü yapan kişi olduğunu söyledi. Daha sonra yaklaşık 1.5 yıl AFAD Başkanlığını da yaptığını söyleyen Bilden, 2019 yılından beri İstanbul yarım adanın SİT kurulu başkanlığını yaptığını ifade etti. 

52b4c3c3-2c7b-4165-b174-aad4dccfb992

Hem yerel hem genel bütün seçimlerde memleketi Diyarbakır'a geldiğini ve partisinin adayları ile birlikte çalıştığını söyleyen Bilden, “Şehrime hizmet fırsatı verilirse, partim aday gösterip ve halkımızda destek verirse memleketimie hizmet etmek isterim. Diyarbakır’ın sorunlarını ve çözümleri de iyi biliyorum” diye konuştu. 

Editör: Ferit Aslan