Dünyanın sayılı plajları arında yer alan Ölüdeniz Kumburnu plajına ilk kez ayak bastı parası uygulanıyor. 50 lira vermeyen bırak yüzmeyi o plaja ayak basamıyor. 

Kumburnu Plaji 4Muğla Turizm Çevre Vakfı'nın (MUÇEV) tarafından özel bir şirkete kiraya verilen Ölüdeniz Kumburnu Plajına yaya girişi için ilk kez ayak bastı parası alınmaya başlandı. Yıllardır sadece araç girişlerinden ücret alınan plaja artık bırakın yüzmeyi kişi başına 50 lira ödeyemeyen oraya ayak basamayacak.

Photo 2024 04 10 23 05 23 2Bayram tatili için turizm cenneti Fethiye Ölüdeniz’de bulunan ve MUÇEV tarafından özel bir şirkete 10 yıllığına kiraya verilen Kumburnu Plajına gelen tatilciler, plaja araç ve karavanla giriş fiyatlarına da tepki gösterdiler.

Ölüdeniz Kumburnu plajına bu yıl belirlenen araç giriş ücretleri ise, otobüs 1500, Karavan 600, otomobil 400 lira. Geçen yıl otomobil otopark ücreti 120 TL olarak belirlenmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Öğretmen atama kontenjanları ve branş dağılımı belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Öğretmen atama kontenjanları ve branş dağılımı belli oldu mu?

P H O T O 2024 04 10 23 05 23

PLAJA YAYA İÇİN AYAK BASTI PARASI 

Plaja araçsız yaya olarak girmek isterseniz 50 lira giriş ücreti alınıyor.  Yaya girişinden ücret alınacağı plajın girişinde bulunan tabelalarda yer alırken, tatilciler ilk kez istenen ayak bastı parasına isyan etti. 

Editör: Ferit Aslan