Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 20 ile Vali Yardımcısı, 127 ilçeye Kaymakam atanırken, peki Diyarbakır’a kimler geldi, kimler gitti? Detaylar haberimizde. 

Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları dün Resmi Gazete'de yayımlandı. Atama kararlarına göre, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri (NVİ) Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Levent Yazıcı, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) Başkanlığı GAMER Dairesi Başkanı, NVİ Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İbrahim Dündar, NVİ Genel Müdür Yardımcısı, NVİ Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Levent Kepçeli, NVİ Genel Müdür Yardımcısı, Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Gökhan Zengin, Personel Genel Müdür Yardımcısı, Göç İdaresi Başkanlığı Daire Başkanı Mehmet Parlak, İç Güvenlik Stratejileri Dairesi Başkanı olarak atandı.

Ulucamiii Üztten20 İLE VALİ YARDIMCISI 127 İLÇEYE KAYMAKAM ATANDI

Kararname ile birlikte 20 ile Vali Yardımcısı, 27 ilçeyi ise yeni Kaymakamlar atandı. Yeni atanan Kaymakamların büyük çoğunluğu ilk kez mesleğe başlayan Kaymakam adaylarından oluştu. Diyarbakır’da, 2 Kaymakam adayı ilçelere Kaymakam olarak atandı

DİYARBAKIR’A KİM GELDİ, KİM GİTTİ?

Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre, Diyarbakır Vali Yardımcısı Siyami Köksal, Samsun Vali Yardımcılığına atandı. Kararnameye göre Diyarbakır’a gelen yeni bir atama olmazken, Diyarbakır’da görevli Kaymakam adayları İbrahim Gökçe Aydın Bozdoğan ilçesine, İrem Baha Yağan ise İzmir Beydağı ilçesine Kaymakam olarak atandı.

Editör: Ferit Aslan