Ferit Aslan

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Kaymakamlığın resmi sitesindeki protokol listesinde, ne DEM Partili vekiller nede DEM Partiden seçilen ilçenin belediye başkanına yer verilmedi. 

Yağışsız havada gelen sel suları mahallede paniğe neden oldu Yağışsız havada gelen sel suları mahallede paniğe neden oldu

Cizre Kaymakamliginda Nobet Tutan Polislere Ates Acildi H29790Cizre ilçesinin ilk kadın Kaymakamı olan Nazlı Demir’in Kaymakamlık yaptığı ilçede, Kaymakamlığın resmi internet sitesindeki ilçe protokol listesi dikkat çekti. Protokol listesinde, Kaymakam olarak Nazmı Demir’in adı ilk sırada yer alırken, listenin, “TBMM üyeleri” başlığında ise sadece Ak Parti Şırnak milletvekili Arslan Tatar’ın adı yazıldı. 

DEM Partinin Şırnak Milletvekilleri Ayşegül Doğan, Nevroz Uysal Aslan ve Mehmet Zeki İrmez’in adlarına Cizre Kaymakamlığının protokol listesinde yer verilmediği görüldü. 

P H O T O 2024 04 25 09 52 43Protokol listesinde 31 Mart seçimlerinde DEM Partiden belediye başkanı seçilen ilçenin kadın belediye eş başkanı Güler Yerbasan’ın da adına yer verilmedi. Belediye başkanının karşısına seçimden önce belediyeyi yöneten kayyım Kaymakam Nazlı Demir’in adının hala yazılı olması dikkat çekti. 

Editör: Ferit Aslan