Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle hafızalara kazınan fakat uzun süredir ekranlarda yer almayan oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz akşam Riyadlı bir ailenin yemeğine katıldı. Ünlü ismin, iddialara göre aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Kızıl Goncalar Cüneyd'in Babası Tolga Tekin kimdir, nereli, hangi dizilerde oynadı? Kızıl Goncalar Cüneyd'in Babası Tolga Tekin kimdir, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Aile ile sohbet ederek yemek yiyen oyuncuya 4 milyon TL (yaklaşık 125 bin dolar) verildi.

Türkiye'den sonra Arap ülkelerinde de gösterilen Türk yapımı Osmanlı İmparatorluğu Padişahı I. Süleyman'ın hayatı ve eşi Hürrem Sultan'ın evlatları için giriştiği taht mücadelesi ile saray hayatları konu alan “Muhteşem Yüzyıl” dizisindeki rolü ile tanınan Meryem Uzerli, Suudi Arabistan' başkenti Riyad'da zengin bir aileye konuk oldu.

TV8'de yayınlanan bir magazin gelir haberine göre, Riyadlı bir ailenin hayranı olduğu Uzerli'ye birkaç saat için 4 milyon TL verdi.

Haber, Arap magazin kanallarında da gündem oldu.

Uzerli ile Aralık ayında Suudi Arabistan'ın Cidde şartlarında düzenlenen Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali'ne katılmıştı.

Editör: Ayşegül Yaşar